Actievoorwaarden

FreePhone Business is voorbehouden voor ondernemers en zelfstandigen die beschikken over een ondernemingsnummer. Om van FreePhone Business te genieten, moet de klant een Business Fibernet connectie hebben. Maandelijkse bijdrage per gebruiker is exclusief huur van telefoons en omvat :

  • onbeperkt bellen naar vaste en mobiele lijnen binnen België en met uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen – op voorwaarde van een normaal gebruik ( telenet.be/normaalgebruik )in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele telefonie.
  • en 1.000 belminuten naar vaste en mobiele lijnen in Europa, VS en Canada.

Bij het afsluiten van een FreePhone Business abonnement biedt Telenet de klant de installatie (t.w.v. € 250) gratis aan. Activering van FreePhone Business is altijd gratis. Aanbod enkel geldig voor nieuwe FreePhone Business klanten en niet cumuleerbaar met andere promotie’s.

Het FreePhone Business abonnement moet (als standalone dienst of als optie van FLUO of WIGO Business) afgenomen worden binnen de periode van 22/01/2018 tot en met 31/07/2018.